MUZICALIS   Gitaar en Viool Shop

MUZICALIS staat voor kwaliteit, voor ons zijn webwinkels niet direct concurenten, wij kunnen iets bieden wat webwinkels niet kunnen bieden en dat is kwaliteit, de beste reparatie service en begeleiding bij de keuze van een instrument, bij ons kun je bijvoorbeeld een instrument voor een week uitproberen en zo een instrument kiezen wat bij je past, tevens kunnen wij het instrument aanpassen naar uw smaak, makkelijker kan het niet, vind u ook niet.

Als klant bent u van harte welkom voor de aankoop van een instrument en voor reparaties aan uw instrument, het laten bouwen van een instrument behoort ook tot de mogelijkheden, natuurlijk kan ik u altijd vrijblijvend advies geven, bij het aankopen van een instrument of als het om een reparatie gaat.

Als Gitaar en Viool bouwer heb ik, Hendrik van den Broek, de afgelopen 26 jaar vele nieuwe instrumenten gebouwd en oude instrumenten gerepareerd, o.a. akoestische gitaren, elektrische gitaren, violen cello's, contrabassen en mandolines.

 

Ook klanten vanuit het buitenland hebben mijn expertise ontdekt en maken dankbaar gebruik van de ervaring als bouwer en restaurateur van oude en nieuwe instrumenten.

 

 

   

 

 

 

 

 

Top